OPINIÓ DEL LLIBRE DE LECTURA KONRADO EL NEN QUE VA SORTIR D'UNA LLAUNA DE CONSERVES

dijous, 28 de maig del 2009

Aquest llibre no ha set dels que més m'ha agradat. Era una història entretinguda però irrealista. El dolent es que ja t'imaginaves el que podia passar. Parò aquesta història es una manera d'ensenyar a un nen a fer el correcte en cada ocasió. I que si vols tenir amics, i vols que es portin bé amb tu, tu també t'has de portar bé amb ells.
Aquest llibre demostra que amb l'ajuda dels altres i el teu esforç, pots aconseguir qualsevol cosa. I que no es pot ser perfecte en tot, algunes vegades s'ha de mentir i no voler ser el millor.

CANTANTS CATALANS D'ABANS

dijous, 21 de maig del 2009

CANTANTS EN CATALÀ D'ARA

NOTÍCIA DEL 11 AL 17 DE MAIG

dissabte, 16 de maig del 2009

Un jove italià, ferit a Cala Salada

El turista es va llançar a l'aigua des d'unes roques i va patir un traumatisme cranioencefàlic al colpejar contra el fondo.El Ajuntament vol senyalitzar la zona per evitar nous accidents es aquest tipus

Un jove italià de 26 anys que, juntament amb altres amics, passava les seves vacances a Eivissa, va resultar ferit ahir després de llançar de cap a l'aigua i colpejar contra el fons, al creure que hi havia més profunditat.

Els fets van tenir lloc en una zona de roques que hi ha entre Cala Salada i Cala Saladeta, on l'aigua a penes té una profunditat d'un metre.

El cos del jove, que inicialment va perdre la sensibilitat de cintura per avall, va ser traslladat fins a la platja surant sobre una taula i vorejant la costa.


Un cop a terra ferma, se li va aplicar la oxigenoteràpia i va ser traslladat immediatament a la policlínica Nostra Senyora del Roser.

La responsable de platges de l'Ajuntament de Sant Antoni van a posar senyals que adverteix als turistes de l'escassa profunditat de l'aigua, a fi d'evitar nous
accidents en el futur.