OPINIÓ DEL LLIBRE DE LECTURA KONRADO EL NEN QUE VA SORTIR D'UNA LLAUNA DE CONSERVES

dijous, 28 de maig del 2009

Aquest llibre no ha set dels que més m'ha agradat. Era una història entretinguda però irrealista. El dolent es que ja t'imaginaves el que podia passar. Parò aquesta història es una manera d'ensenyar a un nen a fer el correcte en cada ocasió. I que si vols tenir amics, i vols que es portin bé amb tu, tu també t'has de portar bé amb ells.
Aquest llibre demostra que amb l'ajuda dels altres i el teu esforç, pots aconseguir qualsevol cosa. I que no es pot ser perfecte en tot, algunes vegades s'ha de mentir i no voler ser el millor.

CANTANTS CATALANS D'ABANS

dijous, 21 de maig del 2009

CANTANTS EN CATALÀ D'ARA

NOTÍCIA DEL 11 AL 17 DE MAIG

dissabte, 16 de maig del 2009

Un jove italià, ferit a Cala Salada

El turista es va llançar a l'aigua des d'unes roques i va patir un traumatisme cranioencefàlic al colpejar contra el fondo.El Ajuntament vol senyalitzar la zona per evitar nous accidents es aquest tipus

Un jove italià de 26 anys que, juntament amb altres amics, passava les seves vacances a Eivissa, va resultar ferit ahir després de llançar de cap a l'aigua i colpejar contra el fons, al creure que hi havia més profunditat.

Els fets van tenir lloc en una zona de roques que hi ha entre Cala Salada i Cala Saladeta, on l'aigua a penes té una profunditat d'un metre.

El cos del jove, que inicialment va perdre la sensibilitat de cintura per avall, va ser traslladat fins a la platja surant sobre una taula i vorejant la costa.


Un cop a terra ferma, se li va aplicar la oxigenoteràpia i va ser traslladat immediatament a la policlínica Nostra Senyora del Roser.

La responsable de platges de l'Ajuntament de Sant Antoni van a posar senyals que adverteix als turistes de l'escassa profunditat de l'aigua, a fi d'evitar nous
accidents en el futur.

LES VACANCES DE SETMANA SANTA

divendres, 3 d’abril del 2009

On aniria i que voldria fer


En setmana Santa jo suposo que els primers dies em quedaré a casa.Ja que els meus pares estan de vacances en aquestes festes. Aquests primers dies anirem a molts llocs i també aprofitaré per anar a vorer algunes persones de la meva família. Quedaré amb les meves amigues per anar a diferents llocs, com el cinema,pasetjar o anar a menjar alguna cosa . Però també tendré que fer molts deures,treballs i estudiar per molts exàmens pel tercer timestre. Quizà me n'aniré de vavances per el nord d'Espanya, suposo que a Asturies.Visitaré diversos llocs,els Pics d'Europa on hi ha els llacs de Covadonga i també estarem per Oviedo. Crec que pasaré unes bones vacances acompanyada dels meus pares i la meva germana petita. Però m'agradaria viatjar per fora d'Espanya, per conèixer diferents llocs. Una altra cosa que m'agradaria seria fer un viatge amb un creuer per diferents països i continents que encara no conegui.

EL REFRANY DEL MES

divendres, 27 de març del 2009


Molta flor de primavera, bona tardor espera.
Abril fa la flor, maig fa l'honor.

NOTÍCIA

dilluns, 23 de març del 2009


UN NOU OCEÀ NEIX A L'ÀFRICA.

Àfrica s'està partint en dos, i això d'aquí d'un milió d'anys provocarà que Afar quedi al fons d'un nou oceà.

El continent africà s'està partint en dos al llarg de la cadena muntanyosa del Rif de l'Àfrica Oriental,en la regió de l'etíop d'Afar.Això només és un inici d'un procés que provocarà dins de milions d'anys un nou oceà africà. Els científicshan arribat a aquesta conclusió després d'observar una serie de depressions profundes de més de 3.000 kilómetres de llarg flanquejada per serralades.Un enorme plomall de roca calenta, parcialment fosa, s'estè pujant diagonalment ded de la frontera entre el nucli i el mantell, a uns 2.900 kilómetres davall la superfície dÀfrica del Sud.Els moviments començaren en el 2005 quan es va produir un terratrèmol de grans dimensions seguit d'un eixam de petits terratrèmols i l'erupció del volcà Dabbahu.Des de llavors els científics acudeixen a vorer i estudiar el lloc i el fenòmen que està pasant tan important.


Prensa Pitiusa

(16 al 22 de març)

LLIBRES QUE M'HAN AGRADAT

dimarts, 17 de març del 2009

UN LLIBRE QUE M'HA VA AGRADAR VA SER UN QUE VAIG LLEGIR L'ANY PASSAT AMB L'ESCOLA, PERQUÈ EL AUTOR ESCRIVIA D'UNA FORMA ENTRETINGUDA I DIVERTIDA. I TAMBÉ LA HISTÒRIA ERA EMOCIONANT, MAI NO SABIES QUE ANAVA A PASSAR I TENIES GANES DE SEGUIR LLEGINT.
LA HISTÒRIA VA DE UN NEN QUE FA UN INTERCANVI ESCOLAR I PASSA MOLTES AVENTURES.